Επιστροφές

Μπορείτε να επιστρέψετε κάποιο προϊόν εντός 14 ημερών από την ημερομηνία παραλαβής του, και να το αντικαταστήσετε με το ίδιο μοντέλο σε άλλο χρώμα ή οποιοδήποτε άλλο προϊόν της αρεσκείας σας.

 Σε περίπτωση που λάβατε ελαττωματικό ή λανθασμένο κωδικό μπορούμε να σας το αντικαταστήσουμε με το ίδιο αντικείμενο ή το σωστό χωρίς καμία χρέωση.

Απαραίτητη προϋπόθεση είναι τα αντικείμενα να μην έχουν χρησιμοποιηθεί και να βρίσκονται στην αρχική τους άριστη κατάσταση και συσκευασία και χωρίς να έχουν αφαιρεθεί τα καρτελάκια κλπ. Το www.valitsakimou.gr έχει το δικαίωμα κατόπιν εξέτασης του προϊόντος που επιστράφηκε να αρνηθεί την αντικατάστασή του σε περίπτωση που διαπιστωθούν παρατυπίες. Επίσης θα πρέπει να συνοδεύεται απ’ όλα τα παραστατικά πώλησης.

Στο φωτογραφικό υλικό οι παρεκκλίσεις των χρωμάτων είναι από ελάχιστες έως μηδενικές, για να ξέρετε τι χρώμα θα παραλάβετε, με την προϋπόθεση ότι στην οθόνη σας δεν έχουν πειραχτεί οι στάνταρ ρυθμίσεις.

Η ευθύνη (λόγο καταστροφής ή απώλειας) για την επιστροφή των προϊόντων προς το κατάστημα  επιβαρύνει τον πελάτη. Γι’ αυτόν τον λόγο θα πρέπει να φροντίζετε το προϊόν να είναι πολύ καλά συσκευασμένο κατά την επιστροφή του.

Η Επιστροφή προϊόντος γίνεται μόνο μετά από επικοινωνία με το www.valitsakimou.gr. 

 O καταναλωτής μπορεί να ασκήσει το δικαίωμα της υπαναχώρησης 14 ημέρες από την παραλαβή της παραγγελίας του και να ζητήσει επιστροφή χρημάτων και όχι απαραίτητα νέα παραγγελία, χωρίς να αιτιολογήσει την επιστροφή. 

Τα έξοδα επιστροφής σε περίπτωση υπαναχώρησης του πελάτη και όχι για λόγους που υπάρχει αντικειμενική υπαιτιότητα του valitsakimou.gr (λάθος αποστολή, ελαττωματικό προϊόν), επιβαρύνουν αποκλειστικά και μόνο τον πελάτη.