Όροι Χρήσης

 H Ιστοσελίδα www.valitsakimou.gr είναι ηλεκτρονικό κατάστημα που αποτελεί την ηλεκτρονική παρουσία του φυσικού καταστήματος Φελεκίδης Κωνσταντίνος - Εμπορία Ειδών Ταξιδίου, με ΑΦΜ:137722056, Αριθμός Γ.Ε.ΜΗ:128900655000, ΔΟΥ: ΦΛΩΡΙΝΑΣ. Εδρεύει στην Στοά Σπυράκη 7, Φλώρινα, ΤΚ 53100, τηλ 6981794075.  Η παρούσα ιστοσελίδα καθώς και η προστασία των προσωπικών σας δεδομένων και η ασφάλεια των συναλλαγών σας διέπονται από τους παρόντες όρους χρήσης, τους οποίους σας καλούμε να διαβάσετε πριν από την πλοήγηση σας στο valitsakimou.gr και την πραγματοποίηση των αγορών σας.

Η πλοήγησή σας στο www.valitsakimou.gr καθώς και η πραγματοποίηση οποιασδήποτε συναλλαγής ή επικοινωνίας με το κατάστημα μας σημαίνει την ανεπιφύλακτη αποδοχή των παρόντων όρων χρήσης από εσάς.

Το κατάστημα μας διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιήσει, ανανεώσει ή αναβαθμίσει οποτεδήποτε και χωρίς προηγούμενη ειδοποίηση του χρήστη μέρος ή το σύνολο των παρόντων όρων χρήσης,  μέρος ή το σύνολο του περιεχομένου του www.valitsakimou.gr.

Ο χρήστης του www.valitsakimou.gr αναγνωρίζει και αποδέχεται ανεπιφύλακτα όλα τα ανωτέρω με μόνη την πλοήγηση και χρήση των υπηρεσιών του www.valitsakimou.gr.

 

Όλα τα κείμενα, οι φωτογραφίες και τα υπόλοιπα στοιχεία που προβάλλονται στο valitsakimou.gr είναι ιδιοκτησία του νόμιμου ιδιοκτήτη του. Απαγορεύεται η χρήση, αντιγραφή ή αναπαραγωγή περιεχομένου του valitsakimou.gr χωρίς την έγγραφη άδεια του ιδιοκτήτη του ιστότοπου. 

Οι φωτογραφίες των προϊόντων είναι ενδεικτικές. Αυτό σημαίνει ότι παρ' όλη την προσπάθειά μας να απωδώσουμε στο μέγιστο την πραγματική μορφή του προϊόντος, ενδέχεται μερικές φορές να υπάρχουν ορισμένες διαφορές (κυρίως στον τόνο του χρώματος).

 Ο επισκέπτης του διαδικτυακού τόπου έχει τη δυνατότητα να συνάψει έγκυρη παραγγελία εφόσον είναι δικαιοπρακτικά ικανός σύμφωνα με τον Ελληνικό Αστικό Κώδικα, ήτοι εφόσον έχει συμπληρώσει το δέκατο όγδοο έτος της ηλικίας του και δεν τελεί σε δικαστική συμπαράσταση ως προς την σύναψη σύμβασης πώλησης. Παραγγελίες μπορούν να πραγματοποιηθούν και από εκπροσώπους νομικών προσώπων. Η εταιρεία επιφυλάσσεται του δικαιώματός της να αξιώσει από τον εποπτεύοντα ή κηδεμόνα τυχόν παραγγελίες που πραγματοποιηθούν από δικαιοπρακτικά ανίκανα πρόσωπα.

 Η πραγματοποίηση παραγγελίας αποτελεί σύναψη σύμβασης πώλησης εξ αποστάσεως, εφαρμοζομένου του σχετικού νομοθετικού πλαισίου (άρθρο 4 Ν.2251/1994, όπως τροποποιήθηκε και ισχύει). Ο καταναλωτής μέσω του διαδικτυακού τόπου ενημερώνεται από την εταιρεία πριν την ολοκλήρωση της παραγγελίας του, πριν τη συμπλήρωση και υποβολή της σχετικής φόρμας για:

α) Την ταυτότητα και τη διεύθυνση του προμηθευτή.

β) Τα ουσιώδη χαρακτηριστικά του αγαθού.

γ) Την τιμή, την ποσότητα και τις δαπάνες μεταφοράς, καθώς και το φόρο προστιθέμενης αξίας, εφόσον δεν περιλαμβάνεται στην τιμή.

δ) Τον τρόπο πληρωμής, παράδοσης και εκτέλεσης.

ε) Τη διάρκεια ισχύος της προσφοράς ή της τιμής.

στ) το δικαίωμα υπαναχώρησης.

Το www.valitsakimou.gr έχει το δικαίωμα να μην εκτελέσει κάποια παραγγελία εάν το προϊόν βρίσκετε εκτός διαθεσιμότητας ή για οποιονδήποτε άλλο λόγο, αφού πρώτα ενημερώσει τον αγοραστή μέσα σε 1 εργάσιμη ημέρα. Το κόστος μεταφοράς ενδέχεται να αλλάξει.

To www.valitsakimou.gr χρησιμοποιεί το πρωτόκολλο SSL. Με αυτόν τον τρόπο κρυπτογραφούνται όλες οι προσωπικές σας πληροφορίες, το όνομα και η διεύθυνση σας, έτσι ώστε να μην μπορούν να διαβαστούν ή να αλλαχτούν κατά την μεταφορά τους μέσω του Internet. Το πρωτόκολλο SSL (Secure Sockets Layer), είναι σήμερα το παγκόσμιο standard στο διαδίκτυο για την πιστοποίηση δικτυακών τόπων (web sites) στους δικτυακούς χρήστες και για την κρυπτογράφηση στοιχείων μεταξύ των δικτυακών χρηστών και των δικτυακών εξυπηρετητών (web servers). Μία κρυπτογραφημένη SSL επικοινωνία απαιτεί όλες τις πληροφορίες που αποστέλλονται μεταξύ ενός πελάτη και ενός εξυπηρετητή (server) να κρυπτογραφούνται από το λογισμικό αποστολής και να αποκρυπτογραφούνται από το λογισμικό αποδοχής, προστατεύοντας έτσι προσωπικές πληροφορίες κατά τη μεταφορά τους. Επιπλέον, όλες οι πληροφορίες που αποστέλλονται με το πρωτόκολλο SSL, προστατεύονται από έναν μηχανισμό που αυτόματα εξακριβώνει εάν τα δεδομένα έχουν αλλαχτεί κατά την μεταφορά.

Στις τιμές που αναγράφονται στο www.valitsakimou.gr συμπεριλαμβάνεται και ο νόμιμος ΦΠΑ (Φόρος Προστιθέμενης Αξίας) 24%. Το www.valitsakimou.gr, έχει το δικαίωμα και χωρίς προειδοποίηση να αναπροσαρμόσει τις τιμές στα προϊόντα.

Όσον αφορά στην διάρκεια παράδοσης του προϊόντος το 1-3 εργάσιμες μέρες που αναγράφεται είναι ενδεικτικό. Για μια σειρά λόγων και παραγόντων που συνήθως δεν αφορούν το www.valitsakimou.gr υπάρχει η πιθανότητα καθυστέρησης. Συνήθως όμως και εφόσον η περιοχή παράδοσης δεν βρίσκεται σε δυσπρόσιτη περιοχή το 1-3 εργάσιμες μέρες είναι ακριβές.